Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Hos Møller Bil Hvam får du alt du trenger til bilen din.

Møller Bil Hvam tilbyr salg av ŠKODA. Vi er Romerikes største bilforhandler med bred erfaring innen alle bilsegmenter. Våre salgskonsulenter har svært god kunnskap om våre biler og tilhørende produkter og kurses jevnlig. Når du går inn døra hos oss blir du møtt med en god atmosfære og trivelige mennesker som deler din bilinteresse. Vi tilbyr en rekke servicetjenester, alt fra rutineservice og EU-kontroll til ombygging av bil og dekkskifte. Vi tilbyr også finansiering og forsikring.

Møller Bil Hvam ble etablert i 1996. Vi har vokst med årene og er nå Romerikes største bilforhandler. Vi ser på våre kunder som våre gjester. Det er hyggelig når vi får besøk av deg, og vi er svært opptatt av at du er fornøyd med din bil og at du får en god opplevelse når du kommer innom. Hos oss er du i trygge hender når du skal kjøpe din nye bil.

Møller Bil er Norges største bilforhandlerkjede med 42 bilforhandlere på tvers av landet. Alle våre forhandlere har også bilverksted, hvorav 11 av bilverkstedene har konkret spesialisering innen bilskade. Møller Bils ambisjon er å være Norges ledende leverandør av bil, bilhold og bilservice. Hos oss skal det være enkelt og komme innom for å skifte motorolje raskt, få hjelp til et dekkskifte, be om et godt tilbud på bil eller å bestille en EU-kontroll, for å nevne noe.

Velkommen til oss!